TILLÄGGSTJÄNSTER.

TILLÄGGSTJÄNSTER.
TILLÄGGSTJÄNSTER.2018-10-01T12:58:27+00:00

MER SPÄNNANDE SAKER I VÅR PORTFÖLJ.

Utöver våra huvudområden employer branding, headhunting och rekrytering kan vi hjälpa dig med andra spännande insatser som får ditt företag att utvecklas.

Rekrytering av ny kompetens är ett listigt sätt att ta ditt företag till nästa nivå. Men rekrytering är svårt och talangmarknaden är tuff, oavsett bransch. Vi hjälper ditt företag med att i ett tidigt skede leta upp (många gånger nämnt som search eller headhunting) och rekrytera rätt person för just ditt företag. Utvärderingen av din framtida medarbetare sker innan, under och efter processen vilket kvalitetssäkrar hela rekryteringen.

På Alito People fokuserar vi på att från start till mål ha ordning och reda på allt som rör rekrytering. För oss är det så mycket mer än att “nöta” på med intervjuer. Rekryteringen, oavsett omfattning, måste alltid, och vi menar alltid, ha din affär i fokus. Här är några exempel på vad vi kan ta fram till dig.

Personlighets- och begåvningstest.

Vi tar fram hur bra matchning det är mellan kandidaterna och din kravprofil. Allt konkretiseras och formuleras i en tydlig rapport. Användbart till tusen i samband med rekrytering. Alito People har valt att jobba med organisationen Master gällande både personanalys samt begåvningstest, och är certifierade i båda testverktygen.

Analys, resultat och kartläggning av den befintliga gruppen.

Bra när du behöver analysera vem du behöver få in i gruppen som ett komplement. Är det en person med djup detaljorientering? Eller en kreativ personlighet som tar er utveckling till en ny nivå? Fungerar även som ett skarpt underlag inför utvecklingssamtal med dina medarbetare.

Second opinion.

Få Alito Peoples objektiva ögon på en kandidat. Ibland kommer en kandidat med i en rekryteringsprocess lite “från sidan”. Det kanske är någon från ditt eget nätverk, eller en bekant. Väldigt bra i både nyrekrytering som i internrekrytering. Läs mer här om hur vi kan hjälpa dig att säkerställa att du inte är för snabb i ditt beslut.

Kandidatupplevelsen.

Vi misstänker att du följer Nöjd Kund Index (NKI) med stort intresse. Mäter du även kandidatupplevelsen? Om inte så är det en säker investering i att stärka ert employer brand. Vad tyckte kandidaterna om mötet med er? Vad tror ni att de säger till sitt nätverk efter att ha varit i en process hos er, oavsett om de fick jobbet eller inte? Låt Alito People hjälpa er att sluta gissa. Vi levererar en rapport som konkret visar vart ni står idag, och som därmed blir ett effektivt underlag för att sätta nyckeltal för framtida mätningar.

Rådgivning.

Alito People fungerar i många sammanhang som en kreativ motor för ditt företag, eller som en utvecklare i ditt team när det gäller rekryteringsperspektivet. Vi kan jobba i specifika projekt, inom givna tidsramar eller som en tillfällig resurs för att boosta er med energi och entusiasm. Genom Alito People erbjuder vi dig en effektiv och prisvärd  lösning för att utöka eller komplettera ditt team på kort- eller långsiktig basis.

Vi hjälper dig gärna med det här. Tveka inte att kontakta oss för ett intressant samtal.

LinkedIn

LINKEDIN
Facebook

Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+