Föreläsningar2018-10-07T18:30:47+00:00

FÖRELÄSNINGAR & TALARFÖRMEDLING.

Söker du den berömda någon som kan vara inspirerande, underhållande och engagerande, och som kan hålla i en workshop eller föreläsning? Bra! Hör av dig till Alito People så diskuterar vi kan möta era behov, och vilka ämnen som är aktuella för just din organisation.

Några exempel på ämnen

  • “Är Employer Branding en egen ö inom HR?”. Employer Branding tenderar till att vara ett strategiskt ämne som många gånger hamnar hos HR eller hos Marknadsorganisationen, men som egentligen är en bolagsutmaning. Hur kan man som organisation tänka för att lyfta upp Employer Branding till en ny nivå.
  • “Affärsdriven Employer Branding”. Många missar att ett starkt Employer Brand faktiskt syns på sista raden i en organisation. Med rätt talanger på plats, kan du också attrahera och rekrytera fler talanger som tar ditt bolag till nya nivåer och levererar på de affärsmål ni satt upp.
  • “Förändringsledning, kommunikation och vikten av omtänksam försäljning”. Ett spännande föredrag med mängder av nya perspektiv på komplex försäljning och hur man som bolag kan skapa mervärde för en kund, tjäna pengar och behålla själen i ett företags vision och varumärke.
  • “Creativship”. De flesta verksamheters konkurrenskraft på 10 års sikt är beroende av idéer som ännu inte kläckts. Dessa idéer kan inte beordras eller processas fram utan de uppstår i rätt kultur eller miljö. Den enskilt viktigaste faktorn för en miljö på en arbetsplats är ledarskapet.
  • “HR i den digitala eran”. Vad händer när marknader förändras, tillvägagångssätten för att nå och kommunicera med talanger tar helt nya vägar och kravet på dig som rekryterare eller rekryterande chef ökar? Vad innebär social recruiting och vilka verktyg finns på marknaden när du jagar talangerna, och hur navigerar du i djungeln kring onboarding, e-learning och att nå ut i rätt kanaler när du annonserar?

Samtliga ämnen är bara exempel och kan varieras utifrån dina tankar.

Inspiration, workshop, bikupa?

LinkedIn

LINKEDIN
Facebook

Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+