Nya spännande samarbeten för Alito People!

Nya spännande samarbeten för Alito People!

Nya spännande samarbeten.

Får jag skryta lite? Jag lägger jantelagen åt sidan för ett tag (även om jag inte kommer att publicera en helsidesannons i Los Angeles Times) så måste jag få berätta att det händer spännande saker för mitt Alito People under våren.

Alito People har fått chansen att hjälpa ingen mindre än Great Place to Work med rekryteringen av en ny konsultkollega (med Employer Branding-spets) till denna sprudlande organisation (håll koll på min hemsida inom kort).

Men inte nog med det. Den 23 april har jag dessutom blivit inbjuden för att hålla ett föredag för Great Place to Works kunder. Tema: “Affärsdriven Employer Branding”. Tack för förtroendet!

Livet är gott och jag ser fram galet mycket mot den här våren.

/Daniel

Om Great Place to Work: 
Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. I dagsläget är vi etablerade i 50 länder med drygt 500 anställda. Vi har mer än 20 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. I vårt arbete utvärderar vi organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Vi erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper er att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat. Årligen delar vi ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i vår medarbetarundersökning Trust Index© och vår kulturprofil Culture Audit©.

Följ Great Place to Work® i social media TwitterFacebookInstagramLinkedIn och hemsida  www.greatplacetowork.se.

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+
2018-09-11T17:00:32+00:00
LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+