Idén.2018-10-01T12:49:03+00:00

Alito People har en personlig ton och stil. Vårt förhållningssätt är att vi ska ha riktigt kul tillsammans när vi samarbetar kring rekrytering. Att jobba för att du ska hitta de personer som tar ditt företag till nästa nivå ska vara lustfyllt. Bli därför inte förvånad om vi blir kompisar när vi nått våra gemensamma mål. Vi vet också av erfarenhet att riktigt heta kandidater söker sig till en rekryteringsbyrå där du känner dig välkommen och ompysslad. Som är enkla i sitt sätt, professionella och samtidigt härliga att ha att göra med. Eftersom du söker efter de riktigt heta kandidaterna så låter det väl som en bra matchning, tycker du inte det?

Men parallellt med att vi har skoj backar vi upp dig med analys och fakta för att du inte ska behöva ta ett långsiktigt beslut endast på magkänsla. So here it goes:

“Alito People vill hjälpa dig att utmana den traditionella rekryteringsprocessen genom att med hjälp av våra ögon och öron på marknaden, sociala medier och det egna nätverket aktivt söka upp och rekrytera kvalificerad kompetens istället för den passiva rekryteringsprocessen där du bara kan hoppas på att rätt kandidat söker jobb hos dig. Så bli en talangmagnet. Vi vet hur.”

Så enkelt det kan vara.

Läs gärna lite mer om vad Alito People kan erbjuda. Vad är egentligen employer branding? Vad är skillnaden mellan search och headhunting? Och hur kan vi jobba så effektivt som möjligt för att få en rekrytering på plats så snart som möjligt?

Kontakta oss gärna så dricker vi en go-kaffe tillsammans och ser om vi kan hitta på något kul.

LinkedIn

LINKEDIN
Facebook

Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+