Hur vi gör det.

Hur vi gör det.
Hur vi gör det.2018-11-19T10:13:34+00:00

Håll i hatten!

Bra process, ingen stress. Både Employer Branding och rekrytering blir som bäst med en metodik och en klar strategi för att nå målet – att hitta rätt kandidat till dig. Så här tänker vi:

STARTSKOTTET.

Problemlösningen finns i vårt DNA och kreativitet är vårt drivmedel. Vi lutar oss även mot en strukturerad process vars flöde hjälper till att navigera från den initierande fasen till leverans och utvärdering.

UTFORSKA.

I den första fasen så vill vi diskutera vilka utmaningar du ser och vilka behov ni har i ert företag. Vi behöver lära känna dig. Vi behöver lära känner er som företag. I den här fasen är det viktigt att vi tar i hand på att vi jobbar mot samma mål. Vi kommer att fråga, utmana och anteckna så att laptopen glöder. Och verkligen, verkligen förstå hur vi kan hjälpa er.

KONCEPTUALISERA.

Nu går vi vidare. Här kommer vi överens om vilket upplägg som känns optimalt för dig och skapar därefter en plan och en strategi som både du och vi är bekväma med. Självklart diskuterar vi och tar hänsyn till vad som är rätt strategi utifrån ert employer brand

WALK THE TALK. 

Nu går vi in i arbetet med att hitta din framtida medarbetare. Eller din specialist. Eller din framtida chefskollega. Du förstår. Samtliga kandidater går igenom ett personlighetstest och ett begåvningstest med syftet att verifiera det vi sett och hört hittills från kandidaterna. Vi kompletterar helt enkelt din magkänsla. Efter testerna djupintervjuar vi de kandidater som vi anser är lämpade, och som du tillsammans med Alito People väljer ut.

LEVERANS.

Efter kandidatsökning, tester, bokning, strukturerade djupintervjuer och referenstagning så presenteras slutkandidaterna. Du väljer en kandidat baserat på dina intryck och samtal, men även på en gedigen grund av fakta och information. Självfallet så hjälper Alito People dig med referenstagning. Och om du vill så gör vi en gedigen bakgrundskontroll med hjälp av våra samarbetspartners.

Nyfiken på hur Alito People kan anpassa processen efter din verksamhet? Kontakta oss redan idag.

LinkedIn

LINKEDIN
Facebook

Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+