Utbud2018-10-08T07:05:14+00:00

PORTFÖLJEN.

ALITO PEOPLE tar sats från fem olika – men ändå sammanhängande – områden:

Utgångspunkten i Alito People’s portfölj är att även fastän vår omvärld förändrats i en väldigt stor utsträckning, så försöker många företag rekrytera på samma sätt som de gjorde för tjugo år sedan. Ett företag annonserar ut en i sina ögon attraktiv roll, och inväntar resultatet utifrån annonsen. En tidskrävande process som inte sällan gör att processen med annonsering måste börjas om igen.

Så hur gör du istället? Det är här vi på Alito People vill komma in i bilden. Att hjälpa dig bli en attraktiv arbetsgivare som gör att du kan rekrytera de talanger du vill ha, inte bara de som råkade söka. Det är det vi menar med Bli en talangmagnet – vi vet hur.

Employer Branding.

Att jobba med Employer Branding är ett mycket effektivt sätt att lägga energin på rätt saker för att slippa leta. Employer Branding kan ses som ett verktyg och en process för att nå nya nivåer när du vill attrahera, behålla och rekrytera de personer som får din verksamhet att utvecklas. Eller som vi på Alito People definierar det:

”Employer Branding är en organisations förmåga att attrahera nya talanger genom rådande talanger. Att vara ambassadör, budbärare, mediekanal och talangmagnet.”

Employer Branding kan ses som ett verktyg och en process för att nå nya nivåer när du vill attrahera, få anställda att vilja stanna hos dig samt att rekrytera de personer som får din verksamhet att utvecklas.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare.

INTRESSANT!

“I en rykande färsk rapport, Svenskarna och Internet 2018, så talar statistiken sitt tydliga språk: 83 % av svenskarna använder sociala medier. Det ställer krav på oss som rekryterare. Idag kan du inte bara annonsera och hoppas på det bästa, det vi på Alito People lite elakt kallar “post and pray”.

Rekrytering.

Alito People jobbar också med Rekrytering, Search & Headhunting. I vår rekryteringsprocess – utöver att vi använder oss av så kallad referral recruitment – så jobbar vi stenhårt i sociala medier. I en rykande färsk rapport, Svenskarna och Internet 2018,  så talar statistiken sitt tydliga språk: 83 % av svenskarna använder sociala medier. Det ställer krav på oss som rekryterare. Idag kan du inte bara annonsera och hoppas på det bästa, det vi på Alito People lite elakt kallar “post and pray”.

Som rekryterare idag så behöver du röra dig bekvämt i de sociala kanalerna, och att kunna prata mottagarens språk. Det moderna sättet att som rekryterare använda sig av sociala medier varierar såklart. Och det skulle kännas lite högfärdigt att kalla sig för modern. Men på Alito People har vi specialiserat oss på att jobba med den målgrupp som ännu inte ens tänkt tanken att byta jobb. Vi kallar det vår egen guldkista. Alito People har stor erfarenhet av att jobba på det här sättet och vet att det är framgångsrikt. En modern form av Headhunting, om du så vill.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med Rekrytering.

VI HAR BEHOV!

Rådgivning.

Området rådgivning är ett kärt ämne för Alito People. Egentligen ville vi döpa det till ”Låna vår hjärna”, men vi tyckte att det blev lite pretentiöst. Vi älskar att dela med oss av våra erfarenheter, strategier och success cases. Läs gärna mer om hur du kan använda oss som strategiska rådgivare. Vi har ett flertal spännande ämnen där vi agerar din strategiska kompis, så missa inte det här.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med Rådgivning.

ÄNTLIGEN!

“[…] Alito People ansvarar för bokning, önskemål, avtal, eventuell lokalbokning och annat som behöver fixas. En form av one stop shop för att göra det enkelt för dig som kund.”

Föreläsningar.

Alito People anordnar också i föreläsningar och workshops inom HR, ledarskap, kommunikation och kreativitet (!). I vårt stora nätverk har vi många härliga föreläsare som vi gärna bjuder in, men Alito People ansvarar för bokning, önskemål, avtal, eventuell lokalbokning och annat som behöver fixas. En form av one stop shop för att göra det enkelt för dig som kund. Klicka dig gärna vidare nedan och se vilka ämnen vi har föreläst om hittills. Här kan du också skicka en intresseanmälan.

Läs mer om hur vi kan göra dig mer nyfiken på våra Föreläsningar.

I’M LISTENING!

Konsulter.

Behöver du en konsult inom Rekrytering, Employer Branding, eller någon som behärskar Search/Headhunting (vad är skillnaden på Search och Headhunting? Klicka här så reder vi ut det). Tveka inte att höra av dig till oss, så löser vi det.

Läs mer om hur du kan få stöd av Alito People’s konsulter.

YES!

Nyfiken? Låt oss höras.

STARTA HÄR
LinkedIn

LINKEDIN
Facebook

Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+

LinkedIn
LINKEDIN
Facebook
Facebook
YouTube
Kontakta Alito People
Google+